Welkom

Al 8 jaar lang hebben wij, samen met ons team, mogen genieten van al het moois wat de kinderopvang ons te bieden heeft!

Wat zijn we trots...

  • Trots op al onze papa’s en mama’s, die hun goudstukjes zo vertrouwd bij ons achter laten. De gezellige praatjes die we samen maken en de openheid waarmee jullie ons en ons team binnenlaten in jullie dagelijks leven en dat van jullie kinderen...

  • Trots op ons team. Ook dit zijn goudstukjes... Zij zorgen er elke dag weer samen voor dat elk kindje zich prettig voelt, kan lachen, mag huilen of even boos mag zijn... Zij zorgen voor een knuffel na tranen of een gezellig dansje met  een portie gekkigheid. Ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen en werken mét elkaar, naast elkaar en vóór elkaar. Een mooier team hadden we ons niet kunnen wensen!
  • Trots op ál onze Droomvijver-boefjes! Zij leren ons elke dag weer nieuwe dingen. Ze leren ons te kijken naar onszelf én te kijken naar de dingen die er écht toe doen in het leven. Ze laten ons zien en voelen hoe belangrijk je bent én hoe belangrijk ze zelf zijn. Ze zijn lief, leuk, soms opstandig, verdrietig  of dwars, eerlijk, vrolijk, maar voor ons vooral van ‘’ons’’... We genieten van hun aanwezigheid, de knuffels, de lachjes, de 1e stapjes en alle prietpraat! 

Met een berg aan mooie herinneringen gaan we dan ook verder om weer bergen nieuwe te maken.

Zo nu en dan staan we even stil, om de wereld van de Droomvijver nog eens rustig en goed in ons op te nemen...
Wat gaat goed? Wat kan beter? We zijn nog lang niet klaar... 
Maar we hebben wel al een belangrijk ding bereikt, namelijk; een gedachtespinsel van een aantal jaar geleden.
‘’Een opvang creëren zoals we dat voor onze eigen kinderen zouden willen’’. 

Een opvang waar je je kind met een gerust hart achter laat, waar het zoveel mogelijk gaat zoals het thuis ook gaat én waar kinderen graag komen. Dat plekje hebben we gemaakt bij de Droomvijver.
En al met al is er voor ons niks mooiers om te zien, dat andermans kinderen zich nét zo thuis voelen op ons plekje dan onze eigen kinderen. Dat was onze droom en die zullen we, allemaal samen, blijven voortzetten...

Op naar 2019, op naar weer een fantastisch jaar!!

Groetjes,
namens het team van de Droomvijver,

Charlotte & Mariëlle Crombach

Tot ziens in Hoensbroek bij kinderdagverblijf de Droomvijver!